12 jul 2012 Catch52

Expand Article

Alles gaat extreem in zijn leven, of het nou tattoos,  kennis over de invloed van grassoorten op het vlees of de passie voor kookboeken betreft.

www.catch52.nl


14 dec 2011 Radio1

Expand Article

Een gesprek met 's lands meest eigenwijze chefkok.
Luisteraarsvraag: culinaire hoogstandjes, blunders, herinneringen en tradities.

www.radio1.nl


13 dec 2011 BNR

Expand Article

Het is een opvallend boek. Want waar veel kookboeken van sterrenchefs gelardeerd zijn met de mooiste foto's van prachtig opgemaakte gerechten koos Van Ede ervoor geen foto's te gebruiken.

En dat heeft een even opmerkelijke als simpele reden, legt Van Ede op BNR uit. Want mensen richten zich dan te weinig op waar het echt om gaat, de smaak. "Mensen maken zich altijd heel druk om of het er uitziet zoals op de foto. Terwijl heel veel foto’s in kookboeken toch nep zijn. Er zijn er heel veel bewerkt door stylisten. Maak je daar niet druk om. Het gaat om de smaak en het plezier dat je eraan beleeft."

lees verder